USR a fost la guvernare dar nu a tăiat pensiile speciale

best auto leo vaslui

USR a plătit din banii românilor mii de euro publicitate în ziare și rețelele de socializare pentru a minți cetățenii susținând că AUR s-ar fi opus votării eliminării pensiilor speciale.

Dar această afirmație este o minciună deoarece AUR nu a votat pentru pensiile speciale, AUR nu susține sinecurile politice.

USR face acum propagandă falsă cu pensiile speciale. USR a condus România avându-l drept premier pe Dacian Cioloș, atunci când din umbră au fost sprijiniți de PSD . DEȘI au condus atunci România aproape un an, PSD, ne scuzați, USR, nu a eliminat pensiile speciale.

După 6 decembrie 2020 USR s-a dus la guvernare împreună cu PNL, într-un guvern condus de Florin Cîțu. Era perioada în care românii erau ținuți în case iar bolnavii nu mai aveau acces la tratament și respect.

Nici atunci USR nu a eliminat pensiile speciale deși aveau majoritate împreună cu PNL. Deci USR a mai ratat încă o bună ocazie de eliminare a pensiilor speciale.

Chiar ne aducem aminte atunci că au luat un pensionar special de la MAI și l-au pus chiar șef , de această dată politic, iar acel pensionar ce nu avea nici 50 de ani încasa atât pensie specială nesimțită cât și salariul baban obținut din funcția publică datorită numirii făcute de către USR.

Deci USR să nu mai zică de alții, gen PSD sau PNL, că nu au eliminat pensiile speciale deoarece nici ei nu au făcut acest lucru.

PSD și PNL au introdus acest sistem de privilegii iar USR l-a menținut când a fost la guvernare.

USR se pricepe de minune la politică : când este în opoziție critică pensiile speciale, când este la putere uită să le elimine. USR de asemenea critică PSD și PNL și apoi se duce cu cele două partide la guvernare.

Un partid de opoziție atacă puterea, un partid real de opoziție nu atacă un alt partid din opoziție. AUR nu a condus niciodată România, AUR nu este de vină pentru că românii sunt săraci, pentru că românii au plecat din țară sau pentru că PSD și PNL au introdus pensiile speciale.

AUR nu a votat niciodată pentru pensiile speciale. AUR este împotriva pensiilor speciale nesimțite de mii de euro, obținute de personaje numite politic. AUR a VOTAT împotriva pensiilor speciale, AUR a votat împotriva menținerii lor de către PSD și PNL.

USR plătește din subvenția publică bani mulți pentru Reclamă mincinoasă împotriva AUR.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.