Dan Negru, pus la zid pentru că susține exmatricularea derbedeilor din școli: În timp ce la radio se vorbea despre mine și postarea mea, a venit breaking news: „O profesoară a fost înjunghiată de un elev la Colegiul Național „Ion Creangă“ din București“

best auto leo vaslui

În urmă cu două zile, Dan Negru atrăgea atenția, într-o postare pe Facebook, asupra faptului că în școlile din România, începând cu septembrie 2023, exmatricularea elevilor va fi interzisă, scrie r3media.ro

Omul de televiziune solicita repunerea profesorilor în drepturile pe care le-au avut pentru că altfel problemele generate de anumiți elevi pot evolua în situații extrem de neplăcute.

Ieri, o internaută l-a taxat pe Dan Negru pentru unele greșeli gramaticale pe care realizatorul le-ar avea în postare, însă ținta a fost, după cum se înțelegea clar din mesajul ei, conținutul postării, și anume faptul că derbedeii ar trebui exmatriculați.

„Aproape 8.000 de like-uri și mult peste 3.000 de distribuiri are această mizerie de postare în care nimic nu este cum trebuie, nici măcar biata punctuație. Un agramat care afirmă că știe el cum trebuie făcută școala, aplaudat și distribuit la greu de cadrele didactice care nu au înțeles nimic din profesia lor. România de azi“ a scris, ieri, Alunița Voiculescu.

Astăzi, la un post de radio, subiectul postării lui Dan Negru a fost analizat din nou, iar despre asta a scris chiar el

„Azi, in București, un elev a atacat un profesor cu un cuțit …

E breaking news!

Postarea mea despre derbedeii care trebuie să fie exmatriculați din școli a stârnit mare iureș. Sunt in mașină și ascult cum un radio cu acoperire națională organizează mâine o dezbatere despre mine si despre ideea de a-i exmatricula pe derbedei din școli!

Realizatorul era extrem de nervos că mii de profesori au îndrăznit să aprecieze părerea mea…

Realizatorul, ca și radioul, părtinitori!

Apoi, la același radio, a venit breaking news: „O profesoară a fost înjunghiată de un elev la Colegiul Național „Ion Creangă“ din București““, a scris Dan Negru.

Astăzi, o profesoară de Japoneză de la Colegiul Național „Ion Creangă“ a fost rănită cu un cuțit de un elev de clasa a X-a, în vârstă de 16 ani. Femeia a fost dusă urgent la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform Adevărul.

Starea profesoarei este stabilă, conștientă, cooperantă. Aceasta are o plagă superficială care a necesitat sutură, au explicat medicii care au preluat-o. Profesoara a fost consultată de o echipă multidisciplinară şi nu necesită internare.

Potrivit elevilor din clasa unde a avut loc incidentul, agresorul, în vârstă de 16 ani, ar fi fost transferat la liceul ”Ion Creangă” în urmă cu un an și este descris de colegi, ca fiind retras și liniștit. Acesta a atacat dascălul după ce au fost anunțați că vor susține un test. Profesoara, care este suplinitor la Colegiul „Ion Creangă”, are 26 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.