Dan Negru vrea ca TVR să transmită concertul de Anul Nou de la Viena: Luați-vă de piept cu politicienii din Austria, dar lăsați-l pe Strauss! Doar educați putem să fim egalii lor!

best auto leo vaslui

Având în vedere că Austria a refuzat accesul României în spațiul Schengen și că mulți au cerut TVR să nu mai difuzeze concertul de Anul Nou de la Viena, cunoscutul om de televiziune Dan Negru sare în apărarea lui Johann Strauss și le cere românilor să dea dovadă de dârzenie nu prin anularea culturii, ci prin demnitate în fața politicienilor austrieci:

„Concertul de Anul Nou de la Viena a împărțit România in două. Mulți cer ca TVR să nu-l mai difuzeze anul ăsta.

La ora 11,45 : „Concertul de anul nou de la Viena“.

Johann Strauss n-are nicio vină că niște politicieni din țara lui ne-au faultat“, spune Dan Negru.

Dan Negru: Doar educați putem să fim egalii lor

„Nu suntem iobagii culturii europene, timișoreanul Ioan Holender este cel mai longeviv director din istoria Operei din Viena, Valentina Naforniță , prim-solista operei vieneze deține recordul de audiența tv in Austria cu deschiderea celebrului Bal Vienez din 2013.

Negociați taxele economice, luați-vă de piept cu politicienii lor dar lăsați-l pe Strauss !

Doar educați putem să fim egalii lor! Needucați vom fi iobagii lor.

Strauss spunea că doar „cultura transformă oglinzile in ferestre!“

Deschideți ferestrele!“, a transmis Dan Negru mesajul.

Pe 8 decembrie 2022, în Consiliul JAI, Austria și Olanda au votat împotriva aderării României și Bulgariei la Spațiul Schengen, deși țara noastră îndeplinește criteriile de aderare încă din anul 2011.

Imediat după decizie, românii au început să boicoteze marile companii austriece, de la principalele bănci, Raiffeisen și BCR, și până la benzinăriile OMV și Petrom și băuturile RedBull.

Un exemplu clar că boicotul românilor a reușit e reprezentat de faptul că șeful Raiffeisen România le-a trimis un email tuturor clienților prin care precizează că banca a trecut  printr-o perioadă dificilă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.