Danemarca va construi o insulă artificială care va adăposti un oraș pentru 35.000 de cetățeni

best auto leo vaslui

Așa ceva nu veți găsi niciodată în România, țara unde nimic nu este posibil și unde birocrația și corupția împiedică orice proiect important.

Danemarca și-a propus să construiască o insulă pentru 35.000 de cetățeni.

În timp ce alții își propun să aibă o țară mai mare, în România politicienii nu știu cum să mai exporte pe români pe post de marfă bună numai să aducă bani acasă.

ACEASTĂ insulă artificială ar trebui să fie gata până în anul 2070, construcția ei fiind prognozată a se desfășura în mai multe etape.

Dacă danezii construiesc insule,politicienii românii nu au reușit nici un spital în ultimii 33 de ani.

Investiția ar urma să coste peste 2,7 miliarde de euro și se va recupera prin vânzarea noului pământ apărut ca urmare a acestui lucru.

Fundația insulei va fi formată din stânci masive iar pământul depus va fi rezultat din excavațiile care se fac pentru diverse lucrări de construcții pe uscat.

Dezvoltarea rapidă a capitalei Copenhaga a dus la această decizie. În acest fel presiunea exercitată de nevoia de dezvoltare imobiliară s-ar muta pe noul proiect, în condițiile în care capitala rămâne treptat fără pământ pentru noi construcții.

În Suedia există oponenti ai acestui proiect, considerându-se că ar putea afecta mediul înconjurător. Oficialitățile din Polonia și Germania, aflate în imediata apropiere nu au deloc temeri cu privire la realizarea insulei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.