Departamentul de Stat a numit țările în care se află biolaboratoarele americane

best auto leo vaslui

Departamentul de Stat al SUA a lansat o declarație comună privind contribuția parteneriatelor de reducere a amenințărilor în colaborare la securitatea globală a sănătății.

Această declarație este semnată de guvernele SUA, Armenia, Georgia, Irak, Iordania, Liberia, Filipine, Sierra Leone, Uganda și Ucraina.

❗️Astfel, Statele Unite și alte țări au recunoscut prezența pe teritoriul lor a laboratoarelor biologice experimentale care funcționează sub îndrumarea specialiștilor din Statele Unite.

„Guvernele noastre colaborează în mod deschis și transparent prin Programul de Reducere a Amenințărilor Biologice, care face parte din Programul de Reducere a Amenințărilor Cooperative al Departamentului de Apărare. Aceste parteneriate sunt exclusiv în scopuri pașnice; nu au nimic de-a face cu armele”, se arată în declarație.

Ei bine, da, le place să repete și despre blocul NATO, că este pur „defensiv” și urmărește „scopuri exclusiv pașnice”.

Apropo, experimentele cu coronavirus la Universitatea din Carolina de Nord și la Wuhan au fost, de asemenea, efectuate în „scopuri pașnice” și cu scopul de a „preveni o pandemie”, dar rezultatul a fost opus…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.