O influenceriță din Thailanda și-a înșelat fanii cu 77 milioane de dolari, apoi a fugit cu banii în străinătate.

best auto leo vaslui

Natthamon Khongchak, cunoscută sub numele de “Nutty”, a reușit să păcălească peste 6.000 de oameni, potrivit lui Phaisal Ruangrit, avocat care apără victimele fraudei masive, informează publicația The Straits Times.

Printre cei păgubiți se numără chiar Phaisal Ruangrit, care a rămas fără 500.000 de dolari.

102 persoane au depus plângeri împotriva femeii la Unitatea de Crime Economice din Thailanda. 

Cum a reușit “Nutty” să-i păcălească pe oameni

Natthamon Khongchak, care le-a spus oamenilor că e specialistă în sfaturi financiare și tranzacționare de valută, și-a folosit popularitatea invitându-și adepții să depună bani în contul ei. Ea le-a promis oamenilor profituri de 25% în trei luni, 30% în șase luni și 35% într-un an.

În luna aprilie, clienții ei au început să se plângă că nu și-au primit banii, așa cum li s-a promis.

O lună mai târziu, într-o postare pe Instagram, Natthamon a anunțat că a făcut o greșeală în tranzacționare și a pierdut toți banii. Ea a promis că își va plăti investitorii.

Se crede că a fugit în Malaysia

La data de 24 iunie, “Nutty” a anunțat că a fost dată în judecată și că nu va putea onora plățile în cazul în care va fi închisă.

La finalul lunii trecute, s-a aflat că influencerița ar fi fugit în străinătate. Pe “Drama-addict”, un cunoscut cont de Facebook, s-a anunțat că Natthamon Khongchak se află în Malaysia.

Imediat, una dintre victimele ei a oferit o recompensă de 30.000 de dolari oricărei persoane care ar putea furniza informații care să ducă arestarea lui “Nutty”.

 Pe numele femeii a fost emis un mandat de arestare.

Contul de YouTube al influenceriței, care se intitulează Nutty’s Diary, are 840.000 de urmăritori, iar cel de Instagram, 310.000.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.