Descoperire macabră în municipiul Huși: Femeie spânzurată într-un canal din zona gării

best auto leo vaslui

În municipiul Huși, o descoperire macabră a avut loc în zona gării, lăsând comunitatea în stare de șoc. Astăzi, printr-un apel la numărul de urgență 112, o persoană a semnalat prezența unei femei decedate într-un canal. Echipa de salvare de la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) a sosit rapid la fața locului.

Cadrele medicale au constatat cu tristețe că informația sesizată era într-adevăr reală: în canalul respectiv era găsită o femeie spânzurată. Salvatorii au estimat vârsta acesteia la aproximativ 57 de ani și au concluzionat că decesul survenise cu câteva zile în urmă.

“Nu s-a mai putut face altceva decât să se constate decesul. Identificarea persoanei decedate va fi realizată de polițiști”, au declarat reprezentanții SAJ Vaslui. Polițiștii se află și ei la fața locului, desfășurând investigații pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc decesul femeii.

Locuitorii din apropierea zonei susțin că mai multe persoane fără adăpost se adună în acele canale, improvisându-și un loc de refugiu. Autoritățile locale vor analiza situația și vor lua măsuri pentru a preveni astfel de incidente tragice în viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.