DIGI24 face FAKE NEWS: FSB nu a confirmat că George Simion s-a văzut cu agenți ruși… nici nu aveau cum

best auto leo vaslui

DIGI24 face FAKE NEWS: FSB nu a confirmat că George Simion s-a văzut cu agenți ruși… nici nu aveau cum deoarece acest lucru nu s-a întâmplat.

FSB nu a luat nici o poziție oficială în acest sens, nu a emis nici un document oficial, nu s-a pronunțat în spațiul public cu privire la dezinformările lansate în România.

De fapt chiar DIGI24 recunoaște că nu FSB a confirmat acest lucru ci un oarecare agent secret de care nu știe nimeni nimic și care nu poate fi descoperit sau numit. Totul pare că vine de nicăieri, nimeni nu poate fi citat pe bune, nu apare nici o sursă credibilă.

Un agent ucrainian ar fi spus că DIGI24 este agentura de propagandă a Federației Ruse la București. Sigur că nu există nici o informație în acest sens, dar este foarte ușor să scrii un text pe care nimeni nu și-l asumă.

Toată povestea este din nou cusută cu ață albă și face parte din ciclul dezinformărilor care vizează partidul AUR.

Cel mai probabil că PNL a dat comanda pe unitate să se scrie o serie de articole care să ajute în cele din urmă FSB-ul moldovenesc să decidă prelungirea interdicției de a pătrunde pe teritoriul Republicii Moldova. Acest ajutor este bine -venit pentru Maia Sandu, cea care tot anunță că duce cu succes pe moldoveni în Europa, dar fără a exista vreo speranță reală în acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.