Disperare mare în tabăra liberală – Alina Gorghiu vrea cu orice preț comasarea alegerilor

best auto leo vaslui

Alina Gorghiu vrea cu orice preț comasarea alegerilor din 2024, chiar dacă asta ar însemna încălcarea democrației și Constituția României. Aceasta are și un motiv, un sondaj plătit de PNL arată că 67% dintre români ar fi de acord cu această măsură.

Iată ce a spus aceasta: „PNL a testat subiectul în sondajele de opinie. Am venit cu aceste argumente, nu ne-am ferit să le spunem în spațiul public, am venit și în Coaliție cu ele. Sunt argumente care arată că ideea de comasare este un lucru important pentru anul 2024. Această opțiune este discutată în interiorul PNL, avem un comitet de lucru”

Pe români îi doare fix în cont de metehnele liberalilor, ba chiar abia așteaptă să îi ardă la vot pentru mandatele lui Orban, Cîțu și Ciucă. Cum s-ar spune disperarea e mare în tabăra liberală, fratele mai mic și mai prost al PSD, care are șanse foarte mari să devină un partid de buzunar în 2024.

Alina Gorghiu susține că PNL nu își dorește o bătălie politică cu PSD în 2024: „Ne dorim să fie un an cât mai ușor. Astfel încât economia să meargă pe un curs normal și să avem predictibilitate dacă ne dorim ca etapele de campanie electorală să fie cât mai puțin și nu să blocăm anul 2024.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.