Drulă: Iohannis spune că Bode a furat şi nu e chiar în regulă treaba asta şi dă semnal la partid să facă ceva. Dar nu acum, la rotativa din mai. Între timp, hoţul de la Interne negociază în continuare aderarea la Schengen

best auto leo vaslui

Liderul USR Cătălin Drulă a declarat că preşedintele Klaus Iohannis recunoaşte că Lucian Bode „a furat”, referitor la problema plagiatului, şi atrage atenţia PNL să facă ceva, însă nu acum, ci la rotativa premierilor din luna mai. „Între timp, hoţul de la Interne reprezintă România în continuare în faţa partenerilor europeni şi negociază aderarea la Schengen”, a adăugat el.

„După aproape o lună, şi-a dat seama şi Iohannis, şeful României Educate, că Bode a furat şi nu e chiar în regulă treaba asta şi dă semnal la partid să facă ceva. Dar nu acum, la rotativa din mai. Între timp, hoţul de la Interne reprezintă România în continuare în faţa partenerilor europeni şi negociază aderarea la Schengen. Ăsta e ritmul de schimbare pe care îl preferă Iohannis. De asta de opt ani cu Iohannis preşedinte, nu s-a schimbat aproape nimic în ţara asta şi nici nu se va schimba câtă vreme este preşedinte. Dar scăpăm de el anul viitor şi avem o şansă”, a scris Cătălin Drulă, joi pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, despre acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Lucian Bode, că e adevărat că acolo sunt probleme şi aceste probleme trebuie luate foarte în serios, el arătând că are încredere în PNL şi în Bode că vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic. Personal mă aştept ca cel puţin până la rocadă să se iau o decizie in acest sens, a mai spus şeful statului.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.