Premierul Nicolae Ciucă, despre anunţul şefului statului privind suspiciunile de plagiat la adresa lui Lucian Bode: La nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi în funcţie de aceasta să putem să luăm decizii până la rocadă

best auto leo vaslui

Premierul Nicolae Ciucă, preşedinte al PNL, a declarat joi, despre anunţul şefului statului privind suspiciunile de plagiat la adresa lui Lucian Bode, că la nivelul partidului urmează să avem o clarificare şi în funcţie de aceasta să putem să luăm decizii până la rocadă. Şeful statului afirmase, la Bruxelles, că ”acolo sunt probleme şi aceste probleme trebuie luate foarte în serios, el arătând că are încredere în PNL şi în Bode că vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic al acestor suspiciuni de plagiat”.

”Este o afimaţie corectă şi firească, în deplină concordanţă cu ceea ce am spus şi atunci când am mai avut declaraţii, nu cu mult timp în urmă, pe acest subiect. La nivelul partidului, urmează să avem o clarificare şi în funcţie de aceasta să putem să luăm decizii până la rocadă”, a spus premierul Nicolae Ciucă.

El a precizat că: ”Este un mesaj pe care preşedintele Klaus Iohannis l-a mai dat. În momentul acesta, aşa cum a spus şi dumnealui, analizăm astfel încât, până la rocadă, să putem să luăm decizii”.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că este posibilă o remaniere, până la schimbarea premierilor, în luna mai, şeful Executivului a răspuns:” Am declarat şi declar în continuare, remanierile se fac, nu se anunţă”.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, la Bruxelles, despre acuzaţiile de plagiat la adresa ministrului Lucian Bode, că e adevărat că acolo sunt probleme şi aceste probleme trebuie luate foarte în serios, el arătând că are încredere în PNL şi în Bode că vor analiza aceste chestiuni şi impactul politic. Personal mă aştept ca cel puţin până la rocadă să se iau o decizie in acest sens, a mai spus şeful statului.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.