Dumitru Coarnă șterge pe jos cu foștii colegi: „Știu că sunteți homosexuali în PSD, nu puteți face copii”

best auto leo vaslui

Fost parlamentar al PSD, în prezent deputat neafiliat, Dumitru Coarnă le-a spus foștilor săi colegi din PSD că sunt homosexuali. Mesajul a fost transmis în timpul discuțiilor din Camera Deputaților referitoare la un proiect privind prevenirea separării copilului de familie. 

Un deputat PSD, Aurel Bălășoiu, surprins în imagini intime cu un alt bărbat a fost exclus din partid.

Iată ce a spus Dumitru Coarnă: „Separați copiii de familii, iar la Senat există un proiect prin care permiteți adopțiile de copii români de cuplurile de homosexuali. Știu că avem în sală la PSD mulți de tipul ăsta”. „Haideți să protejăm copiii României! Eu știu că voi între voi nu puteți să faceți copii între voi că nu aveți cum. Cei din PSD, dacă vreți, pot să vă spun lista în direct”

Iată ce spune noua lege votată de Parlament:

Se înfiinţează Observatorul Naţional al Copilului care este un modul din cadrul unui sistem informatic dezvoltat şi administrat de Autoritatea Naţională pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie,

Se identifică și înregistrează în Observatorul Național al Copilului a tuturor copiilor aflați în risc de separare de familie și a familiilor cu copii aflate în situații de vulnerabilitate.

Ministerul condus de Gabriela Firea a propus în parlament o lege a asistenței sociale dar cu măsuri foarte dure, pe modelul celor din Statele nordice.

Sunt celebre cazurile copiilor români care au fost dramatic desprinși de părinții lor în state precum Suedia sau Norvegia.

Cu o astfel de lege a venit PSD și PNL în parlament, o lege prin care aproximativ 50% din copiii țării sunt în pericol.

Legea „Firea” lasă posibilitatea ca statul să comită abuzuri. Unul din doi copii trăiesc într-o sărăcie crunta. Acești copii pleacă la școală în fiecare dimineață înfometați și cu hainele rupte. Pentru acești copiii statul care i-a trimis în sărăcie le oferă o singură soluție: răpirea de lângă părinții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.