Marcel Ciolacu, despre ascensiunea AUR: „Vom reglementa în Parlament ca nimeni să nu mai pună însemne pe drapelul României”

best auto leo vaslui

Sondajele sunt necruțătoare pentru actuala coaliție. Ascensiunea AUR îl sperie pe liderul PSD Marcel Ciolacu. Acesta a criticat ultimele proteste, unde AUR a reușit mobilizarea a zeci de mii de români.

Marcel Ciolacu a găsit o nouă problemă la AUR. Acesta a subliniat că cel mai grav i se pare că manifestanții AUR erau înarmați cu drapelul României pe care erau înscrise însemne ale partidului.

Iată ce a spus acesta: „Voi cere în Parlament reglementarea acestei situații, ca pe drapelul României să nu mai îndrăznească nimeni să pună însemne. E un lucru grav că se folosește drapelul României”

Acesta a mai adăugat că reprezentanții AUR nu fac decât să ducă mai departe tehnicile pe care membrii USR le-au implementat, la momentul când au intrat în politica mare.

El a adăugat că toate argumentele manifestației AUR n-au fundament.

Marcel Ciolacu susține că legea „Firea” este o lege bună și a fost înțeleasă greșit de români: „S-a promovat ideea că se fură copiii, cum am putea eu sau Gabriela Firea sa acceptam așa ceva? Cei de la AUR, unele partide așa funcționează, cu manipulare și intoxicare. Dar n-au reușit să manipuleze cum vor ei. „

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.