După premier, Marcel Ciolacu se vede și Președintele României: „În politică nu excluzi nimic”

best auto leo vaslui

Marcel Ciolacu a precizat, întrebat dacă PSD va merge împreună cu PNL la cele patru seturi de alegeri de anul viitor, că poate exista o coaliţie şi din 2024, dacă nu chiar o alianţă.

„Am spus. Cred că, nu ştiu nu e luată încă o decizie de a fi împreună, dar eu cred că împreună cu domnul prim-ministru Ciucă putem creiona, în viitor, şi din 2024 o coaliţie, dacă nu chiar o alianţă”, a afirmat Marcel Ciolacu, întrebat duminică la Prima News, dacă în 2024, PNL şi PSD vor fi singuri sau împreună în cele 4 cicluri de alegeri.

Chestionat dacă PSD şi PNL vor avea candidat comun la alegerile prezidenţiale, Ciolacu a răspuns: „Nu am discutat aceste lucruri. Ca om politic nu exclud nimic”.

Întrebat mai departe dacă exclude o candidatură la prezidenţiale, Marcel Ciolacu a replicat: „În politică nu excluzi nimic”.

„În acest moment nu cred că prioritatea românilor este candidatura mea sau candidatul comun al PSD şi PNL. Fiindcă am început emisiunea cu catastrofa că preşedintele Iohannis nu îl pune premier cu Ciolacu. De la catastrofa cu Ciolacu am ajuns la sfârşitul emisiunii să vorbim de candidatul comun al lui Ciolacu şi al lui Ciucă. Nu. Cred că vom intra într-o zonă de maturitate politică”, a mai spus preşedintele social-democraţilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.