După scandalul palmierilor, George Simion propune un singur primar pentru Capitală: „Șapte primari se ceartă pe banii românilor”

best auto leo vaslui

Este circ în Capitală și totul pe banii românilor. Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță se ceartă cu Nicușor Dan, primarul Capitalei, pe o bucată de pământ din centrul Bucureștiului. În Piața Unirii au apărut peste noapte mai mulți palmieri, deși plafonul de peste Dâmbovița este la un pas să se prăbușească.

George Simion, prezent în momentul în care oamenii lui Nicușor Dan distrug și scot palmierii plantați, a propus ca Bucureștiul să aibă un singur primar din 2024 și șapte viceprimari„Nu se înțeleg pe banii românilor, avem 7 primari și 8 Poliții Locale. Nu este normal. Nu mai știu cum să își împartă șpăgile între ei. Vedeți, acolo este Poliția Locală București, iar în partea cealaltă este Poliția Locală Sector 3. Se feresc unii de alții.”

AUR cere desființarea primăriilor de sector, instituții prin care sunt delapidați banii bucureștenilor de către administrațiile partidelor sistemului.

„În București avem opt poliții. Ăștia sunt primarii tâmpiți care conduc Bucureștiul. Dragi prieteni, aici nu e Copacabana, e în centrul Bucureștiului, la Unirii„, a spus George Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.