George Simion: Nicușor Dan nu știe decât să distrugă. AUR cere desființarea primăriilor de sector

best auto leo vaslui

Președintele AUR, George Simion, intervine în scandalul momentului din Capitală ce îi are ca protagoniști pe Nicușor Dan și Robert Negoiță. George Simion anunță că AUR cere desființarea primăriilor de sector, instituții prin care sunt delapidați banii bucureștenilor de către administrațiile partidelor sistemului.

Toatul a pornit de la ideea trăznită a primarului Sector 3 de a amplasa ilegal plamieri în Piața Unirii, deși plafonul de peste Dâmbovița este la un pas să se prăbușească. Primarul Capitalei Nicușor Dan, cunoscut la rândul său pentru acțiuni demne de cascadorii râsului a decis să îi scoată a doua zi, la fel ca în proverbul românesc, ”Dorele fă-te că lucrezi”. În los să nu ne mai țină fără apă caldă în case și să se ocupe de problemele reale din București cum ar fi traficul infernal asociat cu poluarea, edilul Nicușor se ocupă de scandaluri cu tentă electorală.

Președintele AUR spune că ce se lucrează ziua se distruge noaptea, iar bucureștenii sunt obligați să asiste la un circ al neputinței și imposturii. „Avem 7 primării, 8 Poliții și nu mai știu cum să își împartă șpăgile între ei”, spune George Simion, referitor la incidentul din Piața Unirii.

„Uitați, dragi prieteni! Nicușor Dan în acțiune, prostia umană în acțiune. Și rezultatul a 7 primării. În București nu trebuie să existe 7 primării, ci o singură administrație. A venit Primăria Sectorului 3 să facă aici Copacabana sau Rio de Janeiro. Nu știu ce a vrut să facă. După care a venit Nicușor Dan să scoată acești palmieri.

Ce face unul Noaptea vine și strică celălalt a doua zi. Asta înseamnă să avem șapte administrații în București. Mai normal era să avem un singur primar în tot Bucureștiul care să desemneze viceprimari pe fiecare sector. E bătaie de joc la adresa românilor, la adresa oamenilor care își plătesc taxele. S-au dat bani, nu știu câți, doi lei, o mie de lei ca să fie plantați aici acești palmieri. Copacabana. Dubai. Și acum vine Nicușor să strice.

Da, el nu a făcut nimic aici. Asta-i problema, că nu se înțeleg asupra banilor pe care îi colectează de la români și ce se lasă în loc… găuri. Nu susțin felul în care funcționează Bucureștiul în momentul ăsta. Cu șapte primării, cu șapte Poliții Locale, se ferește o poliție locală de cealaltă să îi apere proiectele unui primar sau altul. Grandomania primarilor și, totodată, lipsa de respect față de banii contribuabilor.

AUR va veni cu o soluție pentru Primăria Generală și cu o singură administrație, nu cu șapte. Racul, broasca și cu știuca. Așa pare că avem aici. Ori pentru alegerile viitoare o să avem o singură primărie pentru București, o singură primărie cu câte un viceprimar pe fiecare sector. Asta este pur și simplu imbecilitate și perversitate maximă din partea edililor care ar trebui să lucreze în interesul cetățenilor. Da, în loc vedem gropi. Și lui Nicușor Dan și lui Robert Negoiță să le fie rușine pentru ce au făcut aici.

În București avem opt poliții. Ăștia sunt primarii tâmpiți care conduc Bucureștiul. Dragi prieteni, aici nu e Copacabana, e în centrul Bucureștiului, la Unirii. Adevărul e că temperaturile au ajuns ca în Africa și în America de Sud și noi nu știm. Nicușor Dan nu știe decât să distrugă și să lase nimic, că până acum nu a făcut decât să se certe. Bucata asta de pământ a cui este? A cui este? A bucureștenilor care plătesc taxe. Soluția AUR este o singură administrație pentru București, nu șapte. Acem avem această bătaie de joc!”, a declarat președintele AUR, George Simion.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.