Este sănătos tun – Joe Biden a fost supus unui control medical – La 80 de ani este apt să-și exercite atribuțiile

best auto leo vaslui

Preşedintele Joe Biden – în vârstă de 80 de ani – rămâne „sănătos” şi „viguros”, a raportat medicul său joi, după o examinare medicală de rutină, adăugând că Biden este „capabil să exercite cu succes atribuţiile prezidenţiale”.

Examinarea medicală, care a avut loc la Centrul Medical Militar Naţional Walter Reed, a dus la îndepărtarea unei mici leziuni de pe pieptul lui Biden pentru o biopsie, ale cărei rezultate sunt încă aşteptate.

Rezultatele examinării capului, urechilor, ochilor, nasului şi gâtului preşedintelui au fost normale.

O examinare neurologică „extrem de detaliată” nu a găsit nicio constatare care să fie în concordanţă cu un accident vascular cerebral, scleroză multiplă sau boala Parkinson.

Potrivit raportului, Biden încă are un „mers rigid” şi i s-au prescris orteze personalizate. El continuă să facă exerciţii fizice cinci zile pe săptămână.

De asemenea prescripţia sa pentru lentilele de contact a fost actualizată.

Raportul Dr. Kevin O’Connor este probabil ultima actualizare medicală înainte ca Biden să-şi facă cunoscute intenţiile legate de candidatura pentru un nou mandat, în următoarele luni.

O’Connor a declarat că cel mai notabil eveniment medical pentru Biden în ultimul an a fost lupta sa cu Covid-19 în vara anului trecut. O’Connor a declarat că nivelul de oxigen din sângele lui Biden nu a scăzut sub 97% şi că semnele vitale ale acestuia au rămas normale pe tot parcursul bolii.

Potrivit raportului medical, Biden nu a experimentat niciun simptom legat de sindromul post-COVID.

Biden este tratat pentru fibrilaţie atrială non-valvulară. Preşedintele are „simptome ocazionale de reflux gastroesofagian”, care se accentuează imediat după mese.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.