Eurovision: Băiatul în rochie care a reprezentat România nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Tot mai multe voci cer retragerea României din această competiție. Bulgaria s-a retras deja

best auto leo vaslui

Reprezentantul României la Eurovision nu s-a calificat în finala competiției, fiind eliminat în faza semifinalelor.

Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia sunt cele zece ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, la Liverpool.

Theodor Andrei a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)” a concurat în cea de a doua semifinală a competiției. Andrei a fost criticat pentru felul feminin în care a ales să se îmbrace.

Din a doua semifinală s-au calificat Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia.

Calificate din oficiu în marea finală sunt cele cinci ţări fondatoare Eurovision, grup cunoscut şi sub numele de “Marele 5”: Franţa, Germania, Italia, Spania şi Marea Britanie, precum şi Ucraina, care a câştigat Eurovision 2022.
Marea finală a Eurovision Song Contest 2023 va avea loc pe M&S Bank Arena din Liverpool sâmbătă.

Eșecul lamentabil al reprezentantului României a făcut ca tot mai multe voci să ceară retragerea țării noastre din această competiție.

Jurnalistul Paul Gabriel Andrei a sintetizat valul de nemulțumire apărut pe rețelele de socializare, după acest (nou) eșec.

„Gata, am ratat finala.
Individul ăsta de care nu știa nimeni până acum a ratat prezenta in ultimul act la Eurovision.
El săracu nu are nicio vină că a ajuns acolo, dar pe cateva sute de mii de euro unii de prin Televiziunea Publică au trimis asa ceva la Liverpool, inteleg că acolo s-a “jucat”.
Piesa e groaznică, solistul fără voce, scenografia pilaf, hainele de mântuială. Nu o zic eu ci specialiști, deși nu pot să îi contrazic.
Pe logica noastră de slugi am mers pe principiul “băi, hai să facem și noi ca ei că așa ne votează. Să parem de-ai lor, il îmbrăcăm pe unul în roz” crezându-ne mai deștepți decat suntem. Mă rog, unii.
Nu ar fi cazul să răspundă cineva de ce ne- bătut joc de România în halul ăsta?”, a notat el.

Reamintim că vecina noastră Bulgaria s-a retras de la Eurovision de anul trecut din cauza costurilor ridicate. Aceeași decizie a luat-o și Muntenegru și Macedonia de Nord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.