FELICITĂRI! CSS Bârlad, secția de Gimnastică, strălucește la Cupa “Nadia Comăneci” din Onești

best auto leo vaslui

Secția de Gimnastică a CSS Bârlad a participat cu mândrie, alături de șapte tinere sportive în vârstă de 9 și 10 ani, la cea de-a IX-a ediție a Cupei “Nadia Comăneci” desfășurată la Onești. Gimnastele noastre au oferit evoluții remarcabile, ceea ce le-a adus tuturor medalii și premii.

Anul 2023 a marcat aniversarea a 50 de ani de activitate și performanțe sportive pentru CSM Onești. Această bornă importantă a fost sărbătorită printr-o nouă ediție a celebrei Cupe “Nadia Comăneci”, deja tradițională la nivel național. Competiția a fost dedicată junioarelor III și II și a servit drept verificare înaintea Campionatelor Naționale.

“La această competiție, copiii care au urcat pe podium în concursul individual compus au primit premii speciale, astfel:

Daria Iancu a câștigat bursa ‘Nadia Comăneci’ în valoare de 500 de euro. Giușcă Miriam a obținut o bursă în valoare de 150 de euro. Șerban Ioana a fost recompensată cu o bursă de 150 de euro. Cismaru Giulia a primit o bursă în valoare de 100 de euro.”

Pe 19 mai, gimnastele noastre au obținut un succes remarcabil la Cupa “Nadia Comăneci” din Onești, câștigând în total 18 medalii, distribuite în felul următor:

La categoria junioare III nivel 7, pentru copii de 9 ani, reprezentantele noastre au fost: Daria Iancu – 4 medalii de aur; Ioana Șerban – 2 medalii de argint; Tănase Maria – 2 medalii de bronz; și Ciortan Maria – o medalie de bronz.

La categoria junioare III nivel 6, pentru copii de 10 ani, reprezentanta noastră a fost Giușcă Miriam, care a obținut o medalie de aur, trei medalii de argint și una de bronz; Cismaru Giulia – trei medalii de bronz; și Căldăraru Ecaterina – o medalie de bronz.

Felicitări copiilor muncitori pentru realizările lor remarcabile și le urăm succes în competițiile viitoare! Transmitem felicitări și antrenorilor dedicati pentru angajamentul lor. Mulțumim părinților pentru sprijinul necondiționat! Suntem norocoși să avem copii talentați cu un potențial imens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.