Camion furat din Bulgaria descoperit de polițiștii de frontieră la Punctul de Trecere a Frontierei Albița

best auto leo vaslui

Albița, 19 mai 2022 – Un camion marca Man a fost descoperit de polițiștii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albița în timpul unui control de frontieră. Camionul, care figura în bazele de date ca fiind semnalat furat din Bulgaria cu câteva zile în urmă, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor.

Evenimentul a avut loc pe 19 mai 2022, în jurul orei 12:20, la Vama Albița, când un bărbat în vârstă de 32 de ani, de cetățenie română și Republica Moldova, s-a prezentat la controlul de frontieră cu un camion marca Man, înmatriculat în Republica Moldova, pentru a efectua formalitățile necesare trecerii frontierei.

Având suspiciuni cu privire la situația juridică a vehiculului, polițiștii de frontieră au efectuat verificări suplimentare și au constatat că acesta era înregistrat ca bun căutat pentru confiscare în bazele de date, cu semnalarea fiind introdusă de autoritățile din Bulgaria pe data de 16 mai curent.

În legătură cu constatările, bărbatul a declarat că este angajat al firmei de transport în proprietatea căreia se afla camionul și că nu avea cunoștință despre faptul că acesta era semnalat furat sau implicat în vreun litigiu.

Polițiștii de frontieră desfășoară cercetări în acest caz pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar camionul, evaluat la 75.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării investigațiilor.

“Existând suspiciuni cu privire la situația juridică a autovehiculului, colegii noștri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din Bulgaria, la data de 16 mai curent. Cu privire la aspectele constatate, bărbatul a declarat că are calitatea de angajat (șofer) al firmei de transport în proprietatea căreia este autovehiculul și că nu are cunoștință despre faptul că acesta este semnalat furat sau implicat în vreun litigiu. Polițiștii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârșirea infracțiunii de furt, iar autovehiculul, în valoare de 75.000 de lei, a fost reținut în vederea continuării cercetărilor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.