George Simion (AUR): E timpul ca patrioții să preia puterea în România

best auto leo vaslui

Liderul AUR, George Simion, a declarat că se teme că va fi victima unui asasinat, făcând referire la alegerile de anul viitor. Deputatul a explicat care sunt strategiile partidului său pentru anul electoral 2024.

George Simion a început pregătirile pentru cele cinci runde de alegeri din 2024, parlamentare, locale, cele două runde de alegeri prezidențiale și europarlamentarele.

E timpul ca România să fie condusă de patrioți

Liderul AUR a declarat că partidul său va fi votat de românii patrioți, care nu își vor mai pune încrederea în PSD și PNL. Deputatul a mai adăugat că în acest moment lupta la nivel mondial se dă între globaliști și conservatori.

„Așa se întâmplă și-n Italia, Polonia, Ungaria, la anul va fi așa și în SUA și România! E un război între forțele globaliste și conservatoare. Trebuie să spunem un NU hotărât ideologiei LGBT, woke și cancel culture”, a declarat Simion.

Președintele AUR a mai adăugat că în România nu a mai existat un partid patriotic și a venit momentul ca puterea să fie preluată de o astfel de formațiune politică. Simion susține că AUR are parteneri în toate țările din lume. În ceea ce privește alegerile europarlamentare, pe lista AUR se vor afla în prim-plan Gheorghe Piperea și Cristian Terheș.

„E timpul ca patrioții să preia puterea în România, țară condusă de multinaționale și de ucigași de bătrâni. Există extrema stângă, globaliștii, care ne prezintă ca fiind naziști. Și pe premierul Netanyahu l-au acuzat de așa ceva. Ciudat, din moment ce e premierul Israelului”.

George Simion se ferește de zonele cu semnale GSM

George Simion a acuzat că este urmărit de mașini oriunde se duce, iar telefoanele sale sunt ascultate. Mai mult decât atât, deputatul susține că strategiile AUR sunt făcute departe de zonele în care există semnale GSM, despre care a spus că este un „sistem de teroare”. Liderul AUR a mai adăugat că se gândește că ar putea fi asasinat pentru că se află la conducerea unui partid din opoziție.

„Este posibil orice, inclusiv eliminarea fizică. Suntem primul partid de opoziție, anti-sistem. Acest lucru nu e acceptat de către cei care vor ca românii să rămână iobagi, în poziția ghiocelului la Bruxelles.(…) Vom lupta până la capăt. Ori ei, ori noi!”

AUR, alături de conservatori, suveraniști, patrioți

Deputatul a continuat prin a spune că împotriva AUR s-au făcut multe acuzații de-a lungul timpului. George Simion a susținut că partidul său nu a propus-o pe Gabriela Firea în funcția de ministru al Familiei și că AUR nu crede în ideologia promovată de USR. De asemenea, partidul se află în opoziție totală cu ideile promovate de fundația lui George Soros, despre care Simion a spus că a făcut „multe rele”.

Liderul AUR a susținut că atât George Soros, cât și fiul său, Alexander Soros, ar trebui să se retragă și să nu mai promoveze anumite ideologii în întreaga lume. George Simion a încheiat prin a spune că este alături de conservatori, suveraniști și patrioți.

„Noi credem în tricolor, nu în curcubeul LGBT. Nu o susținem nici pe doamna Pippidi sau Macovei, care au avut grijă de ONG-ul lui Soroș. Suntem în totală opoziție cu ideologia lui George Soros, care lucrează pe partea globalistă a lumii. Domnul Soroș a făcut multe rele. El, împreună cu fiul său, ar trebui să se retragă și să nu mai promoveze astfel de ideologii. Încearcă să convingă copiii că pot apela la schimbări de sex. În Norvegia și alte state încearcă să creeze instituții care să fure copii”, a declarat George Simion la postul de televiziune România TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.