George Simion, despre lucrările lui Umbrărescu pe A1: Cine contestă ar trebui condamnat penal pentru sabotaj!

best auto leo vaslui

Liderul AUR George Simion a rămas impresionat de Dorinel Umbrărescu și lucrările desfășurate pe Autostrada Moldovei A1, menționând, foarte tranșant că, cine contestă acțiunile acestuia, ar trebui condamnat penal pentru sabotaj.

Dorinel Umbrărescu, antreprenorul care controlează UMB Spedition, o companie cunoscută la nivel regional, a scos „la linie” peste 100 de camioane, care vor intra pe șantiere pe cele trei loturi ale secțiunii Focșani – Bacău, din Autostrada Moldovei (A7). Acest fapt l-a impresionat pe George Simion.

Lucrările pe primul lot al secțiunii Buzău – Focșani au început

Liderul AUR a propus, marţi, 10 ianuarie, ca Guvernul să-i acorde companiei lui Umbrărescu contractele pentru toată Autostrada A7. În stilul obişnuit, George Simion cere ca factorii de decizie care nu sunt de acord cu propunerea sa să fie acuzaţi şi judecaţi pentru acte de sabotaj.

„Lăsați-l pe Umbrărescu să facă toate tronsoanele din A7. Cine contestă ar trebui condamnat penal pentru sabotaj!”, a transmis George Simion pe pagina sa de Facebook. După soluționarea contestațiilor (n.red. – în urma licitației) de către CNSC (Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor), Dorinel Umbrărescu ar putea „ataca” și segmentul Bacău – Pașcani (Iași), care are o lungime de 77 de kilometri.

În plus, acesta a început deja lucrările pregătitoare pe primul lot al secțiunii Buzău – Focșani, cu o lungime totală de 84 de kilometri. În plus, în câteva zile vor fi semnate și contractele de execuție pentru loturile de mijloc, de 67 de kilometri, după soluționarea contestațiilor depuse de turcii de la Tekfen, a scris presa locală din Bacău.

În următoarea perioadă, UMB va putea lucra pe șapte loturi de la Buzău la Bacău: 82 de kilometri între Buzău şi Focşani şi alţi 96 kilometri între Focşani şi Bacău, în total 178 km. La aceștia se vor putea adăuga alți 77 de kilometri. Astfel, Dorinel Umbrărescu ar putea ajunge la 255 de kilometri dintre cei 320 de kilometri care compun A7, Ploiești – Pașcani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.