George Simion, la Sebeș: De ziua mareului Mihai Eminescu suntem prezenți și continuăm lupta. AUR este forța care va învinge sistemul

best auto leo vaslui

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor, George Simion, a protestează împreună cu câteva mii de români la fabricile austriece din municipiul Sebeș. Președintele AUR susține că trebuie continuată lupta lui Mihai Eminescu pentru suveranitatea României, iar cei care ne taie pădurile și poluează aerul trebuie să plece din țara noastră.

Liderul AUR a declarat război companiilor austriece care exploatează lemnul din România, unde cap de listă este compania Schweighofer, urmată de Kronospan și Egger.

George Simion: „De ziua marelui Mihai Eminescu suntem prezenți și continuăm lupta pe care a început-o Mihai Eminescu, pe care a dus-o Avram Iancu, lupta pentru suveranitate națională. Colegii noștri din Moldova și din Suceava sunt în fața fabricii Egger din Rădăuți, iar filiala noastră din Viena este în fața sediului Schweighofer. Trebuie luată atitudine față de cei care ne fură țara. Am început cu benzinăriile austriece și continuăm cu fabricile de lemn și vom boicota și băncile austriece ca să înțeleagă Austria și să înțeleagă orice țară din Europa că noi românii nu suntem cetățeni de mâna a doua.

AUR este singura forță politică care se luptă pentru România. Este forța care va învinge sistemul acesta care ne-a vândut țara bucată cu bucată, aurul, pădurile, gazele naturale, petrolul, benzinăriile, cuprul, nimic nu mai este al nostru.”

În mod abuziv, weekendul acesta, polițiștii au organizat filtre de securitate în localitățile Gâlda de Jos, Sebeș și Blaj, unde au fost oprite sute de mașini și oameni pentru identificare. Miliția regimului Iohannis încearcă să intimideze românii care s-au săturat de jaful comis de austrieci în țara noastră.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.