George Simion, noi dezvăluiri. Guvernul AUR din umbră e pregătit de anticipate

best auto leo vaslui

.George Simion, liderul AUR, a declarat la RTV că și-a conturat echipa care va prelua guvernarea și e pregătit și de anticipate.

Potrivit liderului AUR, partidul său este pe primul loc în preferințele românilor, iar „puterea” tremură de frică.

„E o vorbă din bătrâni, ‘frica păzește bostănăria’. Văd sondajele pe care le fac publice. În dreptul nostru nu e doar 21%. Văd că românii s-au săturat. Vor să mute alegerile pentru mai sau iunie, dar le dau o veste proastă, suntem pregătiți pentru alegeri la termen dar și anticipate. O să-i îndepărtăm de la propria feudă, de la bostănărie.

Foarte mulți oameni spun că s-au săturat, cu siguranță suntem pe primul loc în preferințele românilor. Noi vom face alianță doar cu românii. Cu siguranță cele trei partide nu vor mai lua 50%. Acolo este ținta, acolo ne batem, USR-iștii dispar de pe scena politică, s-au aliat cu cei care au mai condus România, cu Băsescu și cu Ludovic Orban. Știm cum ne-au ținut în case în timpul pandemiei, cum ne-au ținut în case și cum și-au împărțit funcțiile.Toți parlamentarii AUR vor vota pentru alegeri anticipate.Nicu și Marcel păgubește românii, știm bine, cu asigurările, cu creșterea prețurilor – plătim mai mult decât în Franța și Germania.

Klaus Iohannis speră să meargă mai departe cu marioneta lui. Regimul Iohannis, dacă crede că va avea scăpare organizând anticipate, se înșală amarnic. Românii nu uită cum au fost ținuți în case, care sunt forțele sistemului și cine este USR-ul. Este vorba despre sistem și AUR. În sondajele lor, AUR este pe primul loc, cu peste 30%. PSD, PNL și UDMR nu vor lua peste 50%. Telespectatorii sunt mai inteligenți decât cred ei!”, a spus George Simion, pentru România TV.

AUR a reușit să atragă în echipă oameni patrioți și competenți, susține George Simion. Printre aceștia, Cristian Terheș. L-a invocat de asemenea pe profesorul Gheorghe Piperea.

„Suntem singura formațiune patriotică din Parlamentul României. Doamne ajută să avem alegeri anticipate, înseamnă eliberarea mai rapidă a țării de cei care au distrus-o în ultimii 30 de ani! Pot să mizez pe o echipă guvernamentală, în sfârșit vin! O echipă de patrioți, oameni nepătați, experți în domeniile lor”, a mai punctat George Simion.

„Domnul Piperea este unul dintre oamenii pe care mă bazez pentru viitoarea guvernare”, a mai susținut  Simion, conform sursei citate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.