Greva se rezolvă singură – Liderul PSD și-a luat liber – George Simion: „Marcel Ciolacu nu e la muncă”

best auto leo vaslui

George Simion alături de mai mulți deputați AUR au mers la biroul președintelui Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, solicitând să aibă o întrevedere cu acesta, nemulțumiți de timpul alocat în plenul Camerei Deputaților.

10 secunde pentru fiecare deputat AUR. Liderul PSD nu a venit la muncă și nici noi discuții cu sindicatele din învățământ nu au fost anunțate.

Iată ce spune George Simion: „E dreptul meu! Pe dumnealui nu l-am mai văzut de două săptămâni. (…) Vrem să vorbim cu dl. Ciolacu, el este conducătorul acestei instituții. Am venit să ne programăm. La cine ar trebui să ne programăm?”

Comisia Juridică a Camerei Deputaților a decis cu unanimitate de voturi, să-i sancționeze pe deputații Sorin Titus Muncaciu, Ilie Alin Coleșa, Ringo Dămureanu, Ciprian Titi Stoica, Dumitru Coarnă și Lilian Scripnic. În afara lui Coarnă (independent), ceilalți deputați sancționați sunt membri AUR. Sancțiunile au fost votate apoi și de plen.

Sancțiunile aplicate sunt:

1. Diminuarea indemnizației cu 50% pe o perioadă de 6 luni. Indemnizațiile lunare ale acestora variază între 10.951 de lei la 11.194 de lei, astfel că ei vor pierde aproximativ 5.500 de lei/lunar pentru următoarea jumătate de an.

2. Reducerea duratei luării de cuvânt la 10 secunde/intervenție pe o perioadă de 3 luni în cadrul ședințelor Camerei Deputaților.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.