Îl vor scote germanii pe Olaf Scholz din politică pentru exploziile de la Nord Stream?

best auto leo vaslui

Cancelarul german Olaf Scholz știa dinainte despre planurile președintelui american Joe Biden de a pedepsi poporul german prin explozia conductelor Nord Stream. Această cunoaștere va duce la moartea politică a lui Scholz. Nu este exclus ca cancelarul german în funcție să fie judecat pentru trădare de stat, scrie pravda.ru.

Germania nu spune nimic despre exploziile de la Nord Stream

Jurnalistul de investigație Seymour Hersh, laureat al premiului Pulitzer, a dezvăluit rolul CIA și al președintelui Joe Biden în persoană în aruncarea în aer a trei dintre cele patru ramificații ale gazoductului Nord Stream.

Seymour a făcut legătura între motivul SUA și următoarele:

– necesitatea de a reduce beneficiile comerciale ale Rusiei prin creșterea celor proprii,

– excluderea dependenței Germaniei de energia ieftină a Rusiei pentru a se asigura că Berlinul sprijină Ucraina în conflictul cu Federația Rusă.

Principala victimă a sabotajului – Germania – a răspuns la articolul lui Hersh abia cinci zile mai târziu. Oficialii germani au spus doar că nu au avut nicio informație pe această temă. Interesant este faptul că nici cancelarul german OlafScholz nu a comentat niciodată articolul.

Nu există niciun progres în investigarea cazului. Se presupune că anchetatorii germani nu au găsit dovezi convingătoare privind implicarea cuiva în atac.

Scholz știa din timp despre planurile lui Biden

Maximilian Krah, un europarlamentar AfD, l-a acuzat pe Scholz că știa din timp de planurile SUA.

„Este sigur că guvernul german a fost informat în prealabil de sabotaj de către americani. Aceasta este singura explicație pentru tăcerea stânjenitoare a lui Scholz. Cu adăugarea unei belicoase treze și iresponsabile precum (ministrul de externe Annalena) Baerbock, care declară că Germania este în război cu Rusia, nimic nu mă mai surprinde”, a declarat el.

Potrivit acestuia, refuzul Germaniei de la sursele de energie rusești „sfâșie economia germană și sărăcește semnificativ Germania”. În plus, „miliardele pe care Germania le-a cheltuit pentru acest proiect de gaz au fost irosite, iar acest lucru nu face nicio diferență pentru coaliția de guvernare din Germania”.

Într-un interviu acordat ziarului german Berliner Zeitung, Seymour Hersh l-a susținut pe deputatul german.

„I-aș pune cancelarului Scholz o mulțime de întrebări. L-aș întreba ce a aflat în februarie, când s-a întâlnit cu președintele (Biden). Operațiunea era strict secretă, iar președintele (Biden) nu trebuia să spună nimănui despre abilitățile noastre, dar lui îi place să discute și uneori spune lucruri pe care nu ar trebui să le spună”, a declarat Hersh.

Potrivit jurnalistului, persoanele care au condus sabotajul credeau că Biden era conștient de ceea ce le făcea oamenilor din Germania, că îi pedepsea pentru un război care nu mergea prea bine. Biden se temea că Germania va pedala înapoi în ceea ce privește sancțiunile împotriva Rusiei din cauza iernii reci, a explicat Hersh.

Scholz își semnează propria sentință

Se întâmplă că Scholz a urmat interesele americane în detrimentul intereselor poporului, industriei și economiei sale, atrăgând Germania într-un război cu Federația Rusă.

Se poate aminti, desigur, de dependența colonială a Germaniei de Statele Unite sau de protocoalele secrete de supunere față de Washington pe care fiecare cancelar german le semnează la preluarea mandatului. Cu toate acestea, a merge împotriva intereselor Germaniei divizate de astăzi echivalează cu semnarea unei condamnări la moarte politică. Un proces poate fi, de asemenea, posibil – companiile germane pot intenta procese.

Nu este o coincidență faptul că partidul lui Scholz a înregistrat un rezultat devastator de slab la Berlin, unde duminică au avut loc alegeri pentru Landtag. Opoziția CDU a câștigat alegerile după ce a obținut aproape 30 la sută din voturi, față de 20 la sută pentru SPD-ul lui Scholz. Der Spiegel a calificat înfrângerea SPD drept una istorică, notând că partidul a înregistrat cel mai slab rezultat la Berlin din istoria Germaniei.

„Berlinezii s-au săturat de „dictatura” verde. S-au săturat de războiul bicicliștilor împotriva automobiliștilor, de prăbușirea infrastructurii, s-au săturat de impunitatea clanurilor arabe din capitală, de birocrația dezordonată, de devastarea școlilor și a instituțiilor sociale, de încercările de expropriere a proprietăților imobiliare. Pe scurt: berlinezii tânjesc după schimbare”, a scris politologul german Alexander Rahr pe canalul său Telegram.

„Ratingul său la nivel federal este în scădere. În Germania (ca și în întreaga Europă), există multe crize cărora guvernul le face față cu mare dificultate”, a adăugat el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.