În ultimii 2 ani PSD și PNL au mituit presa cu 30 de milioane de euro

best auto leo vaslui


Aproape 30 de milioane de euro reprezintă mita pe care au dat-o PSD și PNL către presa din România în ultimii doi ani.

Cu banii dați către presă guvernul ar fi construit un spital județean. În 33 de ani guvernul nu a construit nici un spital nou.

Pe de altă parte partidele primesc subvenții publice de aproape 50 de milioane de euro anual.

Vorbim despre bani dați la televiziuni dar și despre banii dați la presa scrisă, adică la presa online.

Sumele acordate sunt colosale și acest lucru a slăbit puterea presei din România. Democrația este puternic afectată deoarece presa trebuia să fie câinele de pază și să asigure un echilibru.

Astăzi presa vorbește puterea de bine și ascunde adevărul. Presa nu ne spune că suntem în criză economică, că pensiile sunt ridicol de mici, că se cumpără armament la prețuri foarte mari și care nu se livrează, că suntem mințiți.

Dacă ne uităm la televiziuni sau la presa online aflăm doar că este creștere economică și că România o duce bine. Suntem parcă în povestea cu împăratul este gol: toți vedem adevărul dar nimeni nu îl spune.

AUR este singurul partid politic care nu a folosit nici un leu din subvenția publică. Pe de cealaltă parte PSD și PNL refuză să spună public unde se duc banii, către cine.

AUR a depus trei proiecte de lege prin care să se elimine, reducă sau redirecționeze subvenția publică, toate aceste proiecte au fost respinse sau blocate.

România este în criză economică iar politicienii cer românilor să rabde, ei cer solidaritate.

Dar 1 milion de bătrâni trăiesc cu 1.000 de lei pe lună iar ei trebuie să fie solidari cu politicienii care primesc zeci de mii de lei.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.