La primăria Costești județul Vaslui, drumul comunal în porțiunea satului Dinga a fost transformat în circuit off-road. VIDEO!

Primăria Costlesti, în colaborare cu Centrul Județean a întocmit un proiect finanțat ptin fonduri europene, prn care drumul comunal în porțiunea satului Dingă a fost transformat în circuit off-road, cu nivel de dificultate 5, fiind omologat de Federația Europeană de profil.

best auto leo vaslui


Cupa fericirii

Primăria Costlești, în colaborare cu Centrul Județean a întocmit un proiect finanțat prin fonduri europene, prn care drumul comunal în porțiunea satului Dingă a fost transformat în circuit off-road, cu nivel de dificultate 5, fiind omologat de Federația Europeană de profil. Lucrarea a fost executată de S.C. Apele Romane S.R.L.Toți cetățenii comunei care se deplasează pe acest drum inclusiv la serviciu sau la scoală sunt invitați la antrenamente zilnice, folosind mopede, trotinete, triciclete, căruțe, etc. Pentru a participa la concursul organizat de primărie în data de 23.12.2022 trebuie să vă înscrieți cât mai curând. Poziționarea la start se va da din centru-sat Dingă în ordinea înscrierii. Primarul comunei declara că s-au investit bani mulți și se jura că podiumul vă fi ocupat anul acesta și de locuitorii comunei.

  • De când sunt primar îmi antrenez continuu locuitorii pe drumurile comunei, pe grade de dificultate diferite și rezultatele nu se vor lasă așteptate anul acesta. Cu ocazia asta o să le închid gura și cârcotașilor care m-au dat prin ziare.
    Concursul vă fi condus de o echipa americana avandu-l la conducere pe celebrul BUGS-BUNNY.
    Vă prezentam în film o parte din traseul amenajat, restul urmând să-l “descoperiți” singuri
    .Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.