Închisoare cu suspendare pentru vasluianul prins cu cinci kg de droguri

best auto leo vaslui

Un important dealer de droguri din Vaslui, Bogdan Marius Daniel, a fost condamnat la 2 ani și 6 luni de închisoare cu suspendarea executării pedepsei pe o perioadă de 3 ani, după ce a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri. Decizia Tribunalului Vaslui poate fi contestată în termen de 10 zile de la comunicare. În plus, magistrații au hotărât să-l oblige să presteze 103 zile de muncă în folosul comunității, i-au confiscat 970 de lei, bani proveniți din vânzarea de droguri și l-au obligat să achite 15.000 de lei, cheltuieli judiciare către stat.

Bogdan Marius Daniel a fost arestat în luna noiembrie, după perchezițiile făcute de procurorii DIICOT, împreună cu polițiștii și jandarmii vasluieni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui, în urma perchezițiilor efectuate au fost confiscate nu mai puțin de 5,75 kilograme de cannabis, precum și două cântare electronice, un terminal mobil, o cartelă SIM și 970 de lei. Activitățile au fost desfășurate cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Vaslui, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

În concluzie, Bogdan Marius Daniel a fost considerat un dealer important pe piața drogurilor și a fost condamnat pentru trafic de droguri, fiindu-i impuse diverse sancțiuni, printre care și confiscarea banilor proveniți din vânzarea de droguri, obligația de a presta muncă în folosul comunității și achitarea cheltuielilor judiciare către stat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.