Ioana Ramona Bruynseels (AUR): România sub guvernările PSD/PNL nu a reușit în 34 de ani să își unească regiunile istorice prin autostrăzi

best auto leo vaslui

Cum poți să vii să le vorbești românilor despre  reconstrucția Ucrainei când noi am făcut 12 ore de la București până la Alba Iulia. România nu a reușit în cei 34 de ani negri ai postdecembrismului să își unească regiunile istorice prin autostrăzi, iar nouă ni se vorbește depsre reconstrucția Ucrainei.

Cum putem noi reconstrui Ucraina când guvernările PSD și PNL nu au construit nimic în România. La fiecare final de an miniștri Transporturilor vin și taie panglica la crâmpeie de autostradă care duc spre nicăieri. Anul trecut, marele Grindeanu a inaugurat nici mai mult nici mai puțin de 22 de km de autostradă. Atât s-a putut. Atît pot ei. Își bat joc de români în fiecare an și speră să fie votați din nou în 2024 pentru a continua cu această politică a dezastrului.

România nu mai produce un gram de bitum. Arpechim este închis de 10 ani. România nu mai produce oțel beton. Avem un deficit comercial de circa 1 miliard de euro doar pe importul de oțel beton. Oare cum putem noi participa la reconstrucția Ucrainei când noi nu avem cele necesare reconstrucției României. Oare guvernul PSD/PNL va cumpăra fier beton din Transnistria și îl va vinde la suprapreț în Ucraina, cum fac în aceste zile cu gazul rusesc importat prin Portul Constanța? Așa vor reconstrui Ucraina.

Reconstrucția Ucrainei este o altă gogoriță aruncată pe piață de guvernarea PSD/PNL. Praf în ochii electoratului.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.