Iohannis este fericit că țara este guvernată de PSD și PNL: „Românii nu au simțit criza energetică”

best auto leo vaslui

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, că este fericit că România este guvernată de PSD, PNL și UDMR.

”Iohannis – Eu sunt foarte mulţumit că există această coaliţie, că România este guvernată, că România este stabilă, că acest Guvern are o majoritate solidă în Parlament şi că am evitat să intrăm în recesiune, am reuşit să trecem până acum cu bine prin toate crizele care au venit peste noi.

Nu cred că este puţin lucru. Ah, că se mai ceartă unul cu altul, că mai iese un politician avid de notorietate publică? Aşa e în politică. Nu cred că putem să ne aşteptăm vreodată ca politicienii să stea frumos acolo în banca lor şi să nu spună nimic.

Că nu ar fi politicieni. În principiu însă lucrurile funcţionează în mare şi s-a văzut. România are una dintre cele mai mari creşteri economice.

Criza energetică nu a dus la sărăcirea populaţiei României. În continuare putem să ne încălzim casele, putem să aprindem lumina şi acest lucru nu a fost chiar aşa de la sine înţeles, atunci când a început criza şi când toată lumea ne-a spus că nu o să facem faţă.

Ba uite că am făcut faţă. Inflaţia scade. Au fost suficient de mulţi care ne-au spus că nu o să fim în stare să facem nimic. Iată că totuşi am făcut. Inflaţia scade şi compensaţii vor exista şi vor fi făcute în aşa fel încât românii să nu simtă aşa de rău crizele în buzunarul propriu.

Pot să spun da, obiectivul principal şi motivul principal al existenţei acestei coaliţii a fost îndeplinit – România este stabilă şi este guvernată.”, a declarat, miercuri, la Varşovia, Klaus Iohannis, întrebat despre momentul rotativei guvernamentale. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.