Ion Cristoiu, despre Nicolae Ciucă: „Toate datele arată că el nu stăpânește partidul, ci Klaus Iohannis”

best auto leo vaslui

Publicistul Ion Cristoiu afirma ca, daca rocada premierilor intre PNL si PSD va avea loc in luna mai, Nicolae Ciuca ar trebui inlocuit de la sefia liberalilor, dar nu crede ca aceasta rotatie va avea loc deoarece pesedistii nu au interes.

„Nicolae Ciuca a fost ales presedinte al PNL. Este un eveniment cu mari implicatii in viata PNL pentru ca urmeaza unor alte impuneri. Am avut un Citu impus de catre Cotroceni, acum avem un Nicolae Ciuca impus. Problema cea mai mare si cu efecte anul acesta Nicolae Ciuca nu are pic de talent politic. Daca observati, la ora actuala, se intampla in felul urmator: PNL isi asuma guvernarea, dar daca va uitati in coalitie, avem asa: in timp ce PSD joaca politic prin Ciolacu, dincolo Ciuca nu mai joaca politic. De aia s-a si pesedizat guvernarea, pentru ca Ciuca e si premier, si presedintele PNL. Toate datele arata ca el nu stapaneste partidul. Daca va avea loc rotatia, Ciuca ar trebui schimbat din functia de presedinte al PNL. Acum mai are cat de cat autoritate ca este premier. Si cand nu va mai fi? Daca se face rotatia, ceea ce eu nu cred pentru ca PSD-ul nu are interes, atunci avem asa: Ciolacu e in situatia lui Ciuca, adica esti premier si esti atent, si teoretic Ciuca ar trebui sa fie Ciolacu, dar el nu are pic de talent politic” , a afirmat publicistul vineri seara la emisiunea Gandurile lui Cristoiu.

Ion Cristoiu spune ca Nicolae Ciuca a fost impus anul trecut la sefia PNL de Klaus Iohannis si, fiind lipsit de talent politic, nu va reusi sa tina PNL-ul in frau dupa ce nu va mai fi premier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.