Sondaj. Bucureștenii nu îl mai doresc pe Nicușor Dan la primăria capitalei: o catastrofă

best auto leo vaslui

După doi ani de mandat, bucureștenii s-au convins: nu îl mai doresc pe Nicușor Dan pe funcția de primar al capitalei României.

Un sondaj realizat de portalul Political.RO arată dezastrul lui Nicușor Dan: peste 60% dintre cei chestionați susțin că Nicușor Dan nu a fost un primar bun.

Vorbim despre un sondaj realizat pe 222 de persoane din care doar 85 s-au declarat pentru susținerea actualului primar iar restul împotriva sa.

Probabil că lipsa apei calde sau a căldurii din apartamente, sau poate lipsa investițiilor are efect asupra percepției românilor cu privire la activitatea primarului. Acestea sunt informațiile care rezultă din comentariile lăsate de către Bucureșteni.

Cel mai probabil frigul din locuințe afectează negativ modul în care aceștia ar alege din nou dacă ar fi puși în această situație.

Nicușor Dan a reușit să ajungă la putere deoarece Gabriela Firea în loc să conducă Bucureștiul s-a apucat să voluntarizeze capitala, adică să realizeze tot felul de companii unde și-a angajat prietenii , membrii de partid și votanții.

Bucureștenii au nevoie de un alt fel de primar, de un primar care să se ocupe de problemele lor, dar care să aibă și experiența necesară pentru a face acest lucru.

Dacă punem pe poziții publice personalități politice care nu au lucrat o singură zi din viața lor decât unde partidul i-a pus, atunci cu siguranță soarta bucureștenilor nu se va schimba în bine iar capitala nu va arăta ca și o capitală europeană.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.