Iulian Bulai, la un an de război: „Ucraina trebuie să învingă. Suntem aici să ajutăm până la capăt”

Deputatul USR Iulian Bulai a declarat că România trebuie să-i ajute pe ucraineni până la când vor câştiga războiul. Acesta a adăugat că dacă nu îi susţinem acum pe vecinii noştri, „monstrul de la Moscova va pune ghearele pe Republica Moldova.

Iată ce a spus deputatul USR: „Războiul din Ucraina reprezintă un test de solidaritate pe care românii l-au trecut cu brio. Statul român, amorţit, a primit o lecţie de bună organizare şi de solidaritate de la poporul român.”

El a relatat că i-a transmis, când a fost la Kiev, preşedintelui Parlamentului Ucrainei că românii îi vor susţine pe ucraineni până când ţara lor va câştiga războiul.

Iulian Bulai a ținut să îl critice pe șeful statului pentru lipsa de reacție față de AUR și PSD, care după părerea lui, sabotează solidaritatea românilor cu Ucraina„În tot acest timp, preşedintele Klaus Iohannis tace. Ucraina trebuie să învingă. Suntem aici să ajutăm până la capăt. România nu are voie să tacă în aceste momente, ci să ajute activ şi să comunice asta.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.