Jurnalistul spaniol Alvaro Penas, prezent la București: Ne aflăm într-un război cultural. Societatea este bombardată peste tot cu mesajele corectitudinii politice. Presa conservatoare care luptă împotriva discursului globalist trebuie sprijinită

best auto leo vaslui


Jurnalistul spaniol Alvaro Penas a avertizat, sâmbătă, în cadrul conferinței „Acea Europă în care credem”, cu privire la războiul cultural care a cuprins întreaga societate, menționând totodată importanța recuceririi narativului adevăratei Europe.

„Ce valori promovează astăzi Uniunea Europeană? Avortul, imigrația în masă, LGBT… Ce legătură are asta cu adevărata Europă? Niciuna. Dar asta nu contează, agendă trebuie îndeplinită, iar societatea este condusă într-o situație în care bunul simț este cel mai puțin prezent dintre simțuri.  Societatea este bombardată cu mesajul corectitudinii politice peste tot: la seriale TV, prin filme, cărți, muzică, mass-media”, a spus Alvaro Penas.

Este necesar ca toate acestea să fie combătute de la firul ierbii, a subliniat jurnalistul. În acest sens, spune Alvaro Penas, este esențial să fie sprijinite atât guvernele conservatoare, cât și organizațiile societății civile care promovează valori patriotice și conservatoare în toate domeniile, de la apărarea vieții și familiei, la tradiție și justiție.

„În ceea ce privește presa, suntem în situația David versus Goliat. Presa conservatoare e tot mai necesară, dar și mai populară. Prin urmare, trebuie sprijinită presa consrvatoare care luptă împotriva discursului globalist. Realitatea este că, dacă nu-ți spui istoria, alții o vor spune pentru tine. În Spania, datorită apariției partidului VOX, a apărut presă mai conservatoare, la radio și televiziune. Înainte de asta, cei care presa nu oferea informații de frică sau pentru că primeau subvenții de la stat. Ori o facem noi, ori nimeni altcineva nu o va face”, a spus jurnalistul Alvaro Penas.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.