Vor vota PSD, PNL, USR și UDMR “Sclavia digitala”?

best auto leo vaslui


Timpul profețiilor a sosit!
  Apocalipsa:” nu vei mai putea să cumperi sau să vinzi dacă nu ai semnul fiarei”.
  Daca vaxinul i-a luat pe la spate, acum mulți  politicienii, dar mai cu seamă profesionișți neafiliați politic, au început să sufle în iaurt și să facă profeții despre viață socială și economică din viitorul apropiat. Cei mai vocali sunt Sorin Lavric, Gheorghe Piperea, Arelian Popa Laurentiu Primo și mulți alții. Făcând sinteza informațiilor apărute în mediul public aflăm că banii cash  adică monedele și bancnotele vor dispărea în curând și vor fi înlocuiți de moneda digitală a băncilor centrale (Central Bank Digital Currency -CBDC), posibil și cu termen de cheltuire impus. 
Dar că sistemul de monedă digitală să poată fi implementată ar trebui să fie creeată o necesitate de a folosi această formă a banilor. Deja auzim unele voci, ce explică, cât de greu e de manipulat cash-ul, că se face evaziune fiscală, etc. Banii au fost și rămân o metodă convenabilă de a plăti imediat unele servicii și a face cumpărături, fară să știe alții ce și cum. Pot fi strânși pentru zile negre în lei sau valuta și stau la dispoziția ta oricând și oriunde până se schimbă moneda, fapt anunțat, pe când asupra banului digital nu mai ai controlul iar de aici începe distracția.
Coroborât cu drăcia asta de amprentă de carbon de care discuta mulți dar putini stiu ce înseamnă, banul digital va manipula comportamentul cumpărătorului. De ex: eu folosesc mașînă diesel, fac plimbări dese, mănânc carne de vita sau de oaie și în general mănânc bio. Statul poate stabili un coeficient al amprentei de carbon accesibil lunar de 200/cetățean să zicem. Eu consumând 40 l de motorina pe lună, epuizând acest coeficient, programul digital îmi vă spune: ați terminat cele 200 de puncte, mai puteți mânca doar hrană având coeficient mic de poluare, adică cărăbuși, greieri, molii sau ce-or mai stabili unii birocrați smintiți. Alt exemplu! Vreau să-mi cumpăr o casă mai mare sau un teren dar programul spune: nu puteți face aceasta achiziție pentru că depășiți spațiul locativ alocat per persoana, regulă stabilită de bezmetici.
Dacă se dă un termen de valabilitate de 60-90 de zile banilor electronici, atunci nu mai poți să strângi destui pentru a lua o casă spre exemplu și vei sta numai cu chirie, că să n-ai nimic și să fii fericit, nu?
Masa de bani virtuali poate fi controlată și vor fi atâția cât spune stăpânul. Valoarea lor ar putea merge în sus și în jos cum face acest bitcoin: azi eșți bogat, mâine nu mai ai nimic. Exact că la bursa dar cu efect mult mai pervers.
Dacă nu eșți ascultător, te opui sistemului, “seful” îți poate limita sau interzice acest comportament, pentru că ramâi la mila unui “clic” din buton când ți se aplică corecția. Proprietatea vă fi un moft, idee cu care se afișează nălucii secolului și tot ce vei avea, eșți tu-acea ființă teleghidată dansând pe motoul: “nu mai am nimic, m-au ciuruit! Oare nu este ascunsă de fapt realitatea: “vei fi fericit, dacă eșți tâmpit”. Cam asta vor să explice aceșți domni, chiar dacă spectatorii lor nu înțeleg mare lucru și se comporta că pinguinii: bat din palme și stau în frig cu privirea înghețată.
  Dar cât adevăr ascund toate aceste afirmații și cât de credibile sunt ele? Dar paznici ai democrației mai avem? Sau ne-om trezi într-o dimineața zâmbind în fundul gol?
  Până atunci doar politicienii de la guvernare se pot opune, pentru că nu au găsit o metoda de luat paraândaratul și șpaga fară chash. Adaosul la salariu mai merge în plic o perioada, în ciuda ANAF-ului, care-i cu ochii cât cepele și au luat la “biciuit tot boii care trag”.
  Puțini stiu că toață febra monedelor a început să dea bătăi de cap când maimarii lumii au decis că valoarea banului nu mai trebuie legata de aur și de atunci s-a dus naibii totul. În marasmul financiar creeat, tiparniță bancnotelor s-a automatizat iar cetățeanul gâfâie la deal că pe “drumul oaselor”. Oare în a cui platforme program se afla crizele financiare și ce urmăresc ele? Vom trăi că să vedem?
  Până atunci, toți privim buimaci la răsărit, în timp ce “apusul lucrează pentru noi”!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.