Jurnalistul Victor Ciutacu: „Pe modelul Băsescu, Iohannis va fi executat de sistem pe final de mandat”

best auto leo vaslui

Jurnalistul Victor Ciutacu susține că s-a ajuns în etapa în care președintele Klaus Iohannis, aflat pe final de mandat, este executat de sistem așa cum a pățit și fostul președinte Traian Băsescu.

În opinia lui Ciutacu, ”firul roșu” de care se trage în cazul lui Klaus Iohannis este ciocoismul și se lovește prin intermediul primei doamne, Carmen Iohannis.

”Cu vreo doi ani înainte de sfârșitul celui de-al doilea său mandat, Băsescu a început să fie executat violent din interior. Firul roșu a fost corupția cercului său intim, neamurile și instituția Udrea. Cu mai puțin de doi ani înaintea finalizării mandatului numărul doi, Iohannis începe să fie executat. Firul roșu e ciocoismul, al lui și al singurului său neam apropiat, instituția Carmen. Autorii-s aceiași, „narativul” diferă olecuță. Asta dacă nu se umblă și la dosarul casei luată cu acte false…”, scrie Ciutacu.

Klaus Iohannis, lux și opulență greu de imaginat

Președintele Klaus Iohannis și prima doamnă Carmen Iohannis au zburat spre Tokyo cu un avion privat.

Zborul până la Tokyo nu s-a efectuat cu o cursă a TAROM, ci cu un avion privat Boeing 737-900ER, înmatriculată LX-DIO, aparținând companiei luxemburgheze Global Jet.

Conform BoradingPass, avionul a zburat pe ruta: București-Sibiu-Baky-Tokyo.

O oră de zbor cu acest avion privat costă în jur de 20.000 de euro. Având în vedere că zborul până în Japonia durează aproximativ 12 ore dus și 12 ore întors, Administrația Prezidențială a plătit peste 500.000 de euro pentru toată aventura.

La costurile zborului se adaugă și alte cheltuieli, inclusiv aterizarea pe aeroportul din Tokyo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.