Primăria Bârlad aduce activități culturale interesante pentru comunitatea locală în lunile mai și iunie 2023

best auto leo vaslui

Primăria Bârlad se pregătește să ofere o serie de activități culturale interesante pentru comunitate în lunile mai și iunie 2023. Cristina Vizitiu, șefa Direcției de Cultură a Primăriei, a cerut consilierilor locali să actualizeze lista activităților care au fost aprobate în ședința din 28 aprilie a.c.

În urma discuțiilor, au fost adăugate câteva evenimente care se anunță a fi interesante pentru publicul local. Astfel, pe data de 8 mai, Asociația „Constantin Hamangiu” organizează la Biblioteca Municipală „Stroe S. Belloescu” activitatea „De ce scriem/citim literatură?”. Evenimentul începe la ora 11:00 și va fi deschis tuturor celor interesați.

Activitatea programată initial pe data de 9 mai a fost reprogramată pentru data de 10 mai conform prevederilor Legii nr. 189/ 08.07.2021.

Pe data de 15 mai, la ora 16:00, va avea loc la Sala de ședințe a Primăriei Bârlad evenimentul „Comemorare 150 de ani de la moartea domnitorului Alexandru Ioan Cuza”. Bugetul alocat acestui eveniment este de 2.500 de lei și va acoperi costurile necesare pentru plata colaboratorilor, masa și transportul invitaților, precum și cheltuielile pentru apă, suc, cafea, materiale și servicii publicitare.

Astfel de evenimente culturale sunt importante pentru o comunitate, deoarece acestea încurajează participarea și implicarea publicului în viața culturală a orașului. Primăria Bârlad reconfirmă astfel angajamentul său de a sprijini și de a promova cultura locală, arătând că aceasta este o prioritate importantă pentru autoritățile locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.