Marcel Ciolacu, după întâlnirea cu Frans Timmermans: Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, care s-a întâlnit, vineri, cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, Frans Timmermans, în cadrul vizitei pe care acesta o face în România, şi a anunţat că fermierii români vor primi un nou ajutor financiar.

”Fermierii români vor primi un nou ajutor financiar din partea Comisiei Europene, pe baza unei formule echitabile! Acesta este unul dintre rezultatele discuţiei pe care am avut-o astăzi cu vicepreşedintele executiv al Comisiei Europene, domnul Frans Timmermans”, a scris, vineri, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta anunţă că a mulţumit, de asemenea, ”pentru sprijinul puternic al socialiştilor europeni în ceea ce priveşte aderarea României la Schengen ”.

”Mă bucur să constat că această susţinere rămâne la fel de fermă din partea familiei noastre europene. În plus, am transmis că PSD va asigura implementarea integrală a PNRR şi va continua efortul pentru sprijinirea Ucrainei şi Republicii Moldova. PSD şi-a asumat responsabilitatea guvernării pentru a oferi stabilitatea de care are nevoie România”, a mai transmis liderul PSD.

Acesta a precizat că, împreună cu Frans Timmermans, PSD va sărbători 130 de ani de social-democraţie în România.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.