Marcel Ciolacu: ”E o greşeală să îl schimbi pe ministrul Boloş în acest moment/ Există o performanță la Ministerul Justiției, am scăpat de MCV/ Îmi doresc foarte mult ca Mihai Tudose să vină în Guvern, își dorește și el”

best auto leo vaslui

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că îşi doreşte foarte mult ca Mihai Tudose să intre în Guvern în luna mai când portofoliul de premier va fi preluat de social-democraţi şi va avea loc rotativa la guvernare, transmite Agerpres.ro.

Întrebat la România TV dacă vine în Guvern la rotativă Mihai Tudose, Ciolacu a spus: „Eu îmi doresc foarte mult ca Mihai Tudose să vină în Guvern. (…) Din discuţiile avute cu el, îşi doreşte şi el să vină în Guvern. E un om cu experienţă, a fost şi ministru la Economie, a fost şi prim-ministru”.

Ciolacu a afirmat că la rotativă va fi respectat protocolul din coaliţie în privinţa miniştrilor ce vor fi schimbaţi, dacă nu se va găsi o formulă mai bună.

„La rotativă va fi respectat protocolul, dar dacă în interiorul coaliţiei găsim o formulă mai bună, o să venim cu acea formulă. Dacă nu, va fi respectat protocolul. (…) Îţi asumi şi bunele şi relele când ai semnat un astfel de protocol, dar sunt ferm convins, raţiunea noastră de oameni politici care ne dorim ca lucrurile să meargă în direcţia corectă, mai ales unde sunt miniştri, de exemplu domnul Boloş la MIPE, din punctul meu de vedere e o greşeală să îl schimbi pe ministrul Boloş în acest moment. Mai sunt cinci luni până la rotativă. Aşteptăm încă trei – patru luni de zile când vom intra în negocierile, eu cred că foarte scurte, de a discuta aceste schimburi de ministere care sunt totuşi într-o zonă foarte limitată. Există o performanţă la Ministerul Justiţiei, am scăpat de MCV. Există această performanţă de ţară”, a menţionat acesta.

sursa: g4media.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.