Marius Lulea (AUR): Profesorii nu au nevoie de mila politicienilor, nu au nevoie ca PSD să îi umilească cu 1.000 de lei la șase luni, adică să îi trateze ca pe niște asistați sociali

best auto leo vaslui

Profesorii nu au nevoie de mila politicienilor, nu au nevoie ca PSD să îi umilească cu 1.000 de lei la șase luni, adică să îi trateze ca pe niște asistați sociali. Dacă au bani pentru pensii speciale, pentru creșterile salariale la parlamentari și primari, pentru plata subvenției publice către partide, sunt bani și pentru salarii decente la profesori.

Sunt stupefiat de reacția oamenilor „politici” din USR: decât să dăm 1.000 de lei la fiecare profesor mai bine cumpărăm avioane și tancuri vechi de 40 de ani. Permanent vor folosi sau vor inventa câte o criză ca să ne spună de ce nu sunt bani pentru români.

USR uită că nu a mărit salariile profesorilor când a fost la guvernare, dau au împrumutat pe români cu 40 de miliarde de euro într-un singur an, cât să acopere creșterile salariale la profesori pentru 40 de ani… Iar acum nu găsesc ei 1 miliard de euro.

Pe de cealaltă parte auzim oamenii politici de la PSD și PNL, unii miniștri, alții premieri, cum spun că nu ei sunt de vină ci alții dinaintea lor…. Este o totală lipsă responsabilitate când pasează vina unii pe alții pentru criza în care se află România, în loc să rezolve problemele românilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.