Marius Lulea: PSD nu taie salariile, PSD face inflație printând bani, tot aia e

best auto leo vaslui

Marius Lulea, prim-vicepreședinte al AUR, susține că actuala stare economică și salarială este o minciună deoarece aparent PSD și PNL nu taie salariile dar în realitate printează bani, se împrumută și face inflație.

Marius Lulea este antreprenor dar și inginer constructor, zona construcțiilor fiind puternic afectată.

Prin inflație salariile românilor sunt tăiate.

Președintele Klaus Iohannis, premierul Nicolae Ciucă și Președintele PSD Marcel Ciolacu au tăiat salariile la români cu peste 30% în ultimii doi ani.

Klaus Iohannis consideră că românii sunt proști și nu înțeleg că inflația înseamnă de fapt tăieri de salarii. KLAUS Iohannis a spus că în mandatul său salariile nu vor fi tăiate, dar aici el minte.

Tăierea de salarii s-a făcut prin inflație: s-au printat bani fără acoperire, au crescut prețurile, din același salariu poți cumpără mai puțină pâine, sare, lapte sau ouă.

Guvernul spune că a descoperit o gaură neagră în bugetul de stat. Acea gaură neagră a fost acolo de la început, era mare și vizibilă. De fapt au știut de la început că acei bani nu există, că nu se pot colecta, însă au dorit să mintă pe primari că le vor trimite fonduri pentru investiții.

Klaus Iohannis a tăiat salariile la români dar nu a făcut acest lucru în mod vizibil, precum Traian Băsescu, guvernele lui au împins România spre criză economică.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.