PSD și PNL: două partide pline de incompetenți, incapabile să conducă o țară

best auto leo vaslui

Cei de la PSD și PNL conduc România ca o gașcă de amatori. Pare că în cele două partide nu a mai rămas nici o minimă resursă umană care să înțeleagă modul de funcționare al unei țări.

Să vii după doar 4 luni de când ai votat bugetul și să spui că nu se găsesc 20 de miliarde de lei, asta înseamnă incompetență. În realitate acești bani nu au existat niciodată, bugetul a fost umflat cu cheltuieli și așa se face că a fost umflat și bugetul de venituri.

Au fost puse miliarde de euro la investiții și s-au lăudat apoi că este cel mai generos buget din istorie. Asta însă numai pe hârtie deoarece aflăm acum că execuția bugetară este o glumă iar acele investiții nu au avut niciodată finanțare. În realitate PSD și PNL și-au mințit primarii și au sperat că BNR va da drumul la tiparnița cu bani, adică românii vor plăti încă o dată distracția electorală.

De vreo 3 ani asistăm la o glumă de guvernare, fie că vorbim despre cea PNL-USR sau PSD-PNL. De vreo 8 ani guvernele lui Iohannis se fac de rușine unul după altul, unul mai prost decât celalalt.

Miniștrii lui Iohannis nu cunosc chestiuni elementare despre nevoile poporului și modul de funcționare al statului. Majoritatea lor nu au făcut absolut nimic notabil în viață, toată viața lor au fost simple slugi în interiorul partidelor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.