Marius Lulea: „Să nu uităm că USR a fost de două ori la guvernare și nu a eliminat pensiile speciale”

best auto leo vaslui

Marius Lulea a vorbit, într-o ședință AUR, despre problema pensiilor speciale. Vicepreședintele AUR atrage atenția asupra pagubei pe care pensiile speciale o face la bugetul țării. Mai mult, Marius Lulea susține că USR a fost de două ori la guvernare și nu a eliminat pensiile speciale, așa cum a promis în campaniile electorale.

Iată ce a spus liderul AUR: Este regretabil că USR în loc să se ocupe de derapajele puterii plătește din banii românilor mii de euro lunar pentru propagandă mincinoasă împotriva AUR. Să nu uite românii că ei au fost la putere de două ori: o dată cu Dacian Cioloș premier, susținut de PSD, și a doua oară după alegerile din 2020, în coaliție cu PNL. Deci au putut de două ori elimina pensiile speciale și de două ori le-au menținut.

Pensiile speciale provoacă o pagubă la bugetul de stat de aproape 3 miliarde de euro. Și dacă reducem la jumătate suma am avea bani să construim anual 30 de spitale.

Dacă se va continua în acest fel prăbușirea economică este ca și sigură, e o problemă de timp.

România riscă să piardă fondurile europene promise, deoarece PSD și PNL nu au implementat o reformă a pensiilor sustenabilă. Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă au spus foarte clar că pensiile speciale nu vor dispărea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.