Medvedev: Nu mai există alte opțiuni decât eliminarea fizică a lui Zelenski și a camarilei sale

best auto leo vaslui

Pretinsul atac cu drone asupra Kremlinului, pus pe seama Kievului, nu a lăsat Rusiei altă opțiune decât „eliminarea fizică a președintelui ucrainean Volodimir Zelenski și a camarilei sale”, este opinia exprimată miercuri, pe canalul său Telegram, de vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev.

Comentând atacul cu drone, politicianul a scris: „După atacul terorist de astăzi, nu mai există alte opțiuni decât eliminarea fizică a lui Zelenski și a camarilei sale.”

Zelenski, a spus Medvedev, „nu este nevoie nici măcar să semneze un act de predare necondiționată”. ‘„După cum știți, nici Hitler nu l-a semnat. Întotdeauna există un succesor, cum ar fi președintele amiral Dönitz”, a adăugat oficialul rus.

După sinuciderea lui Hitler, amiralul Dönitz a devenit succesorul său în funcția de președinte al Reichului. Winston Churchill, care era prim-ministru al Marii Britanii, a menționat semnătura lui Dönitz pe actul de capitulare a Germaniei. Cu toate acestea, potrivit istoricilor, Dönitz nu a fost prezent la ceremonia de la Reims, ci reprezentantul său von Friedeburg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.