Ministrul Burduja cere scuze bucureștenilor că a susținut-o pe Clotilde Armand: „Sectorul 1 a ajuns capitala șobolanilor și a corupției”

best auto leo vaslui

Preşedintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, care ocupă şi poziţia de ministru al Digitalizării şi Cercetării, şi-a cerut scuze bucureştenilor că a susţinut-o în campania electorală pe Clotilde Armand pentru funcţia de primar.

Burduja spune că Sectorul 1 a devenit un loc al şobolanilor, al mizeriei, incompetenţei şi corupţiei.

Sebastian Burduja a declarat că îi pare rău că PNL nu a avut un candidat pentru funcţia de primar al Sectorului 1.

„Este o catastrofă. Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar. Îmi pare rău că PNL nu a avut un candidat. Din păcate, dânsa a câştigat la 1007 voturi”, a declarat Burduja.

După ce i s-a atras atenţia că primarul Clotilde Armand ar spune că vorbeşte ca un PSD-ist, Burduja a răspuns că nu îl interesează ce spune aceasta.

„Nu mă interesează ce spune dânsa, pentru că s-a discreditat complet în relaţia cu cetăţenii, în primul rând şi în relaţia cu noi, ca partid şi ca partener care am susţinut-o în campanie. Eu şi colegii mei am făcut campanie dânsei, ne-am pus obrazul în faţa cetăţenilor Sectorului 1, fosta capitală a capitalei, aşa i se spunea cândva, pe vremea unui primar liberal, şi care a ajuns capitala şobolanilor, a mizeriei, a incompetenţei, a corupţiei.

Ce s-a întâmplat cu oamenii de la Poliţia Locală cu oamenii puşi de doamna Armand, care sunt bănuiţi de corupţie? Ce s-a întâmplat cu raportul Curţii de Conturi, cu ilegalităţile constatate, 60 de milioane lei? Sunt faptele doamnei primar. Din păcate suferim cu toţii. Doar penalităţile pierdute prin procese cu diferiţi furnizori, nu doar pe salubritate, cu diverşi furnizori, sunt câteva zeci de milioane lei. Doamna le va plăti, nu le vor plăti cetăţenii Sectorului 1”, a precizat Sebastian Burduja.

Întrebat dacă o va mai susţine pe Clotilde Armand pentru un nou mandat, Sebastian Burduja a exclus această variantă.

„Este exclus, din punctul meu de vedere şi nu voi gira niciodată o astfel  de variantă”, a subliniat liberalul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.