Mirel Palada: Președintele AUR va fi câștigătorul detașat al primului tur de alegeri prezidențiale

best auto leo vaslui

2024 va fi un an de foc pentru partide. Sunt programate patru rânduri de alegeri, lucru destul de rar în peisajul nostru politic, dar cea mai mare atenție se îndreaptă spre numele celui care îi va succeda lui Klaus Iohannis la Cotroceni. În spațiul public deja se vehiculează numele cu cele mai mari șanse.

AUR a crescut foarte mult în sondaje, ajungând chiar să depășească PNL și să amenințe poziția de lider a PSD. Pe acest fond, scenariul candidaturii președintelui formațiunii, George Simion este tot mai real.

Liderul AUR va fi câștigătorul detașat al primului tur de alegeri

Invitat în podcastul HAI România moderat de jurnaliștii Robert Turcescu și Dan Andronic, sociologul Mirel Palada a dat o veste importantă. Liderul AUR ar câștiga primul loc în turul 1, potrivit celui mai recent sondaj de opinie realizat de institutul de sondare a opiniei publice pe care îl conduce.

„George Simion are șanse să iasă pe locul 1 în turul 1. El în momentul de față, în funcție de combinații că nu sunt multe scenarii, poate să intre defilând pe locul 1. Între 25 și 30, mai mult decât partidul. Exact ce a fost în 2000, aduceți-vă aminte că Vadim a intrat cu 28% în turul doi. Dacă e posibil să fie un candidat PSD slab va fi pe locul 2, iar Simion va fi din ce în ce mai puternic.”, a afirmat Mirel Palada.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.