Mugur Mihăiescu: Toți analfabeții care nu au avut un serviciu în viața lor sunt senatori și deputați

best auto leo vaslui


Actorul și antreprenorul, Mugur Mihăescu, a punctat pe câteva subiecte nevralgice în cadrul think thnak-ului românesc inițiat de partidul AUR, ce are ca scop realizarea unui proiect de țară. România nu a mai avut un proiect de țară de la Pactul de la Snagov deși au trecut 27 de ani.

Se poate guverna prin haos?

„Haosul nu poate fi descris în societate ca ceva benefic. AUR și-a asumat prin congres Platforma de Merit. Calitatea umană pornește în primul rând de la educație. La ora actuală mediocritatea are tot interesul ca educația să fie cantitativă, nu calitativă, pentru ca ei în mediocritatea lor și în școlile lor cumpărate și în bacalaureatele lor luate la 35 de ani să pară în emiterea teoriilor pe care ni le propun să pară niște guru. Mediocrul va trebui să fie privit ca un guru. Așa cum a spus dl. Teodorovici, sunt acolo parlamentari analfabeți.

Acești mediocri și submediocri pe care societatea, viața particulară și antreprenoriatul iar ejecta pe loc și ar fi cel mult spălători de vase, pentru că altă profesie nu pot avea, au ajuns la ora actuală să emită teorii, ipoteze, să citească o carte care le-a influențat lor viața, de un autor mega inspirat de undeva din Argentina și să citeze din ea fără să știe cum se termină scufița roșie sau punguța cu doi bani.

Din nefericire o mașină nu poți să o pornești în viteza a șasea. Trebuie să treacă prin viteza întâi. Platforma de merit pe care AUR și-a însușit-o este o platformă prin care ne vom asigura că cei care ne vor reprezenta în toate structurile, de la europarlamentari, dar mai ales în Parlamentul României, aceia care trebuie să decidă legile, să fie acolo pentru că au în spate un CV social și un CV profesional de netăgăduit. Noi ieșim cu ei în față.

Trebuie să le arătăm oamenilor care e alternativa. Toți au zis: noi suntem partidul alternativă. Și când au fost acolo au venit cu Bulai, au venit cu Ciurlăi, și cu alți analfabeți sau cu alții care n-au fost în viața vieților lor într-o funcție s-au trezit direct deputați, senatori, s-au nu au avut un serviciu în viața lor. De aceea toate funcțiile noastre pentru viitoarele alegeri vor trebui să fie pe baza Platformei de Merit. 70% nu au mai venit să voteze. De ce? Este clar de ce? Pentru că au văzut ce gângavi conduc această țară. Vi se pare o glumă? Este o glumă! Este un râs ce ni se întâmplă.

Țin extraordinar de mult să transmitem celor 70% care nu ies la vot, pentru că nu e electoratul captiv al acestor mafioți, să le transmitem următorul lucru: „Nu aveți pentru cine vota? Propuneți voi următoarele personalități sau o personalitate la care noi nu ne-am gândit. Ar fi bună pe următorul domeniu.” Venim cu alternative, dar nu de gângavi, gogomani care dau legi, ordonanțe de urgență. Asta fac ei la ora actuală. Dacă AUR va eșua, adică va cădea în capcana celorlalte partide care au ajuns în ultimul hal de mediocritate înseamnă că ultimul care pleacă stinge lumina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.