Ceaușescu a dorit să își construiască propria bancă mondială. L-au ucis!

best auto leo vaslui

NICOLAE CEAUȘESCU a reușit să lase România fără de datorii. Banii luați de la alții nu i-a folosit pentru consum, banii au fost duși spre investiții, a deschis peste 1200 de mari fabrici în toată România.

În 1989 Nicolae Ceaușescu terminase de plătit datoria externă și aveam o economie orientată spre piața internațională care producea cantități impresionante de produse exportate.

Priviți spre China astăzi și România era cu mult superioară.

Este fals că economia țării era expirată. Marile fabrici fuseseră construite cu aproximativ 10 ani în urmă. O fabrică nu se schimbă la 10 ani.

NICOLAE CEAUȘESCU terminase de plătit datoria externă. Acesta luase în împrumut aproximativ 10 miliarde de dolari, avea să dea înapoi aproape 20 miliarde de dolari. Asta îl supăra profund pe liderul comunist.

Așa se face că președintele României și-a propus să își facă propria bancă internațională. Pentru că România avea o economie puternică țara exporta mult și din banii de exporta dorea să ajute și alte state subdezvoltate să crească.

Dorința lui Nicolae Ceaușescu a fost oprită de un … glonț. Acesta a fost primit în data de 25 decembrie, atunci când, la comanda celor care au dat lovitura de stat, a fost asasinat. Sigur că cei din România erau simpli executanți. Adevărații păpușari ai revoluției sunt beneficiarii distrugerilor de după 1990. Țara a fost preluată, economia distrusă și resursele noastre naturale au fost preluate de o mafie internațională.

Visul lui Nicolae Ceaușescu de a face o bancă internațională a fost oprit, România nu mai ajungea o țară mare, așa cum China ar dori să fie astăzi dar nu va reuși.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.