N. Dan: Am realizat cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 m pe şantierul deschis pentru reabilitarea reţelei de termoficare în zona Rahova – Ferentari

best auto leo vaslui
Foto: Nicuşor Dan Facebook

Primarul Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a fost realizată cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 m pe şantierul deschis pentru reabilitarea reţelei de termoficare în zona Rahova – Ferentari. Prin urmare, „Compania Municipală Energetica Servicii mai face un pas pentru finalizarea lucrărilor la Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime totală de 13 km de reţea modernizată”, a adăugat edilul.

„Am realizat cu succes o nouă probă de presiune pe un tronson de 1.200 m pe şantierul deschis pentru reabilitarea reţelei de termoficare în zona Rahova – Ferentari. Astfel, Compania Municipală Energetica Servicii mai face un pas pentru finalizarea lucrărilor la Obiectivului 6 – Magistrala Progresu-Ferentari, cu o lungime totală de 13 km de reţea modernizată”, a scris Nicuşor Dan, marţi pe Facebook.

Edilul general a mai spus că din totalul de 1.200 m conducte înlocuite şi supuse probei de presiune, 1.000 de metri sunt conducte montate doar pe racordurile din punctele termice PT 4-5 Petre Ispirescu, iar 200 de metri sunt conducte magistrale.

„Conductele modernizate de termoficare au o garanţie de peste 30 de ani şi vor asigura distribuţia agentului termic pentru toţi locuitorii cartierelor Rahova şi Ferentari”, a mai precizat Nicuşor Dan.

Sursă:news.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Informații de calitate.